ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μία πόλη όπως η Αθήνα προσφέρει στους επισκέπτες της πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών που θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ξεχωριστή.
Γεμίστε δημιουργικά τον χρόνο σας. Το Acropolis Stay στο κέντρο της Αθήνας σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που επιθυμείτε.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Aυτό το ξεχωριστό μουσείο είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Συγκεκριμένα, τους βοηθάει να κατανοήσουν με έξυπνο & διασκεδαστικό τρόπο τον κόσμο στον οποίο ζουν. Εδώ μπορούν να φτιάξουν κατασκευές, να κατανοήσουν τις έννοιες της αγοράς & της ζήτησης & να πειραματιστούν με συνταγές στην ‘κουζίνα’.

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

Μια επίσκεψη στο Πλανητάριο σίγουρα επιβάλλεται. Πρώτα απ’όλα μικρά και μεγάλα παιδιά θα λατρέψουν τον τεράστιο θόλο και το αμφιθέατρο. Επίσης, είναι μια τέλεια ευκαιρία για να εξοικειωθούν με δυσνόητες έννοιες με έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο.

ΑΡΧΕΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Μια εναλλακτική δραστηριότητα για τα παιδιά. Θα γνωρίσουν από κοντά πολλές διαφορετικές χελώνες και θα μάθουν τα πάντα γι αυτά τα υπέροχα πλάσματα, όπως τους βιότοπους που προτιμάνε και τον τρόπο αναπαραγωγής τους. Και βέβαια η δημοφιλής χελώνα Καρέτα Καρέτα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Επαφή με τη φύση & ένα από τα πιο όμορφα ζώα που αυτή έπλασε. Χόμπι ιδιαίτερο που όσους το δοκίμασαν «κόλλησαν», η ιππασία έχει πάψει να απευθύνεται σε λίγους & εκλεκτούς και ανοίγει τον κόσμο της σε ολοένα & περισσότερους επίδοξους ιππείς. Τα μαθήματα στους Ομίλους & τις Σχολές της Αττικής γίνονται συνήθως σε μικρές ομάδες 6-8 ατόμων.

δραστηριοτητες αθηνα - Acropolis Stay Athens

ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ένα αυτοχρηματοδοτούμενο δημιούργημα, εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 200 στρ. φιλοξενώντας περισσότερα από 2.000 ζώα, από 350 διαφορετικά είδη. Η παροχή ενημέρωσης που θα οδηγήσει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος και η προσπάθεια διατήρησης ή ακόμα και αναπαραγωγής των απειλούμενων ειδών καθώς ένα 60% περίπου των ζώων του Πάρκου είναι απειλούμενα ή ακόμα και είδη υπό εξαφάνιση.

δραστηριοτητες αθηνα - Acropolis Stay Athens

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

To Redpoint ACC είναι η πίστα αναρρίχησης της Αθήνας. Το νέο μέρος συνάντησης για παλιούς και νέους αναρριχητές, αλλά και γενικά φίλους του αθλητισμού που θέλουν να ξεφύγουν από τα στενά όρια του κλασσικού γυμναστηρίου. Η επιδίωξη της Redpoint ACC είναι να γνωρίσει περισσότερος κόσμος το άθλημα από τη σωστή του πλευρά, να αθληθεί, να διασκεδάσει και να έχει μια μοναδική εμπειρία με ασφάλεια υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών.

δραστηριοτητες αθηνα - Acropolis Stay Athens

ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Γρήγορο, ευέλικτο και φιλικό προς το περιβάλλον, το ποδήλατο σε διασκεδάζει, γυμνάζει το σώμα, χαρίζει την αίσθηση της ελευθερίας και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία. Αν είσαι λάτρης του ποδηλάτου και της φύσης, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ενδιαφέρουσες διαδρομές μέσα στην Αθήνα, ή να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα του δάσους και της θάλασσας, να δροσιστείς σε πηγές με κρυστάλλινο νερό, να θαυμάσεις τη θέα από ψηλά και να αθληθείς με τον καλύτερο τρόπο.

δραστηριοτητες αθηνα - Acropolis Stay Athens

ΚΑΡΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το καρτ είναι ένα σπορ που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει πιστούς φαν όλων των ηλικιών παγκοσμίως, ενώ όλα τα μεγάλα ονόματα της Formula 1 ξεκίνησαν την καριέρα τους οδηγώντας καρτ. Στην πραγματικότητα, ξεκινώντας από τις ηλικίες των 5 ετών με την κατηγορία baby και mini, το καρτ είναι ο ιδανικός τρόπος για μια πρώτη επαφή με την οδήγηση και την ταχύτητα. Παραμένει ωστόσο ένα σπορ, στο οποίο η ασφάλεια αποτελεί βασική προτεραιότητα και η καλή φυσική κατάσταση.

TOP